21/4/19

Οι εικόνες του τεύχους προέρχονται από την έκθεση Δήμος Σκουλάκης: Ο μεγάλος αντιφατικός που πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς (Πειραιώς 138, Αθήνα). Επιμέλεια Ελένη Αθανασίου. Μέχρι 5/5

Δημοσθένης Σκουλάκης, Διαδήλωση, 1968, λάδι σε καμβά, 70 x 90 εκ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε τεύχος. Στοπ. Το αναζητούμε. Στοπ. Μεγάλη αγωνία. Στοπ.

https://odysseaskappa.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω! Ζήτω! Ζήτω!

https://odysseaskappa.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

Αναγνώσεις είπε...

Καλημέρα σας! Ανατρέχοντας στο blog σας είδα πως ψάχνετε το άρθρο το Άλκη Ρήγου, το οποίο, λέτε, πως εξαφανίστηκε μαζί με ολόκληρο το αφιέρωμα των "Αναγνώσεων". Κάτι, βέβαια, που ποτέ δεν συνέβη. Πώς, άλλωστε, μπορεί να εμφανίζεται το link στο facebook αν αυτό δεν υπάρχει; Τα άρθρα δημοσιεύτηκαν μαζί και με την ίδια σειρά, χωρίς να αφαιρεθούν ποτέ. Τα σχόλιά σας, όπως και όλων των αναγνωστών, εμφανίζονται με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς απαιτείται ένας προηγούμενος έλεγχος, για ευνόητους λόγους. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας! Κ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό που επεσήμανα είναι ότι τα άρθρα του αφιερώματος δεν ήσαν -για καιρό- ορατά στο κυρίως σώμα του blog των "Αναγνώσεων" και ότι έπρεπε κάποιος να τα αναζητήσει επί τούτου για να τα εντοπίσει. Αντιθέτως όποιος έμπαινε "φυσιολογικά" στο blog, έβλεπε αυτό:
https://avgi-anagnoseis.blogspot.com/search?updated-max=2019-05-05T19:00:00%2B03:00&max-results=8

Δεν θα επιμείνω περισσότερο, καθώς δεν θέλω ούτε να σας κακοκαρδίσω ούτε να γίνω αγενής. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Ξεκάθαρα και δίχως "επικοινωνιακούς" ελιγμούς ή ροζ παρωπίδες.

Ας αφήσω, ωστόσο, το link από ένα κείμενο που διάβασα πρόσφατα και βρίσκω ιδιαίτερο αξιόλογο - "τροφή για σκέψη" που λένε:
https://marginalia.gr/arthro/krisi-telos/

Να είστε πάντοτε καλά! Ο.Κ.